miercuri, 17 august 2011

The dolphin... a distant relative of ours...

































































6 comentarii:

  1. Leo, la putin timp dupa ce ti-am vazut fotografia, s-a intamplat sa-mi cada in mana un articol despre terapia cu delfini, terapie ce da rezultate incredibile in cazul copilasiilor cu diverse afectiuni :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Superbe fotografii! Felicitari! O sa i le arat si fiului meu maine. Va fi incantat. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru aprecierile tale, Larisa! Tare sunt curios ce va spune baiatul tau fiindca apreciez foarte mult sinceritatea reactiilor copiilor... cred ca pentru adulti este una din cele mai bune, mai simple si mai la indemana modalitati de "evaluare", intrucat nu au reusit sa fie pervertiti in totalitate de "educatie"(amabiltati si alte chestii cu care mediul social reuseste uneori chiar sa "deturneze si denatureze" ideea de frumos, de simplu, de clar, de direct... ;-)

      Ștergere
  3. Baiatul meu a spus : wow! S-a asezat la calculator si a analizat fiecare poza. M-a rugat sa iti transmit ca preferata lui e poza nr.16. Se pare ca ti-ai castigat un fan in varsta de doar 7 ani.:)
    Concuzia e simpla : vizita la delfinariu e pe lista de lucruri obligatorii in 2014 :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Larisa, mulţumesc mult ţie şi băiatului tău şi în acelaşi timp îmi cer scuze pentru că "v-am băgat la cheltuieli"! ;-)
      Sunt bucuros că am câştigat atenţia şi aprecierea unui puştan de 7 ani (e adevărat, cu implicarea ta directă) şi în acelaşi timp mă bucur că aţi reuşit să-mi stârniţi o curiozitate: care sunt oare extremele de vârstă ale celor care se uită la imaginile mele? (până acum e cert un lucru: băiatul tău deţine deja un record, cred că este cel mai tânăr privitor!)
      Să aveţi weekend plăcut!
      Leo

      Ștergere

Hello!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Go Up ! Share